Furrë për Pizza -19%
Furrë për pjekjen e pizza, bukë, kolaqa etj Prodhuesi: Italy Dimenzionet: 77 ..
650.00€ 525.00€

Grill CB -26%
Grill me gurë vullkanik Prodhuesi: CB Modeli: I 47 MOB Dimenzionet: 85 x 70 x 47 cm ..
950.00€ 700.00€

Gurë për higjijenen -17%
Gurë për higjijenen e WC-s Aroma: Dredhz Sasia: 2 kg ..
27.00€ 22.50€

Gurë vullkani -25%
Gurë vullkanik për skar (grilla) Sherben për te gjitha llojet e skarave Prodhim: G..
4.00€ 3.00€

Haub për vintilim -18%
Haub për vintilimin e airit ne kuzhin me motorr Dimenzionet: 240 x 80 x 45 cm Matriali: ..
1,100.00€ 900.00€

Lavaman -17%
Lavaman për duar me prekjen e gjunit ..
350.00€ 289.00€

Miskall Qeramikë Wüsthof -18%
Miskall qeramikë për mrehjen e thikave ..
50.00€ 41.00€

Pjatë me ngrohje -13%
Pjatë GN me ngrohje nën të dhe me yndyr djegse Dimenzionet: 65 x 35 x 6 cm &nbs..
68.00€ 59.00€

Qese për vakum 200 x 400 mm -9%
Qese për vakum Dimenzioni: 200 x 400 mm Trashësia: 90my  Sasia: 100 copa ..
11.50€ 10.50€

Salveta dekoruse DUNI -26%
Salveta dekoruse DUNI për terjen e duarve dhe për dekorim Për terjen e..
11.50€ 8.50€

Shampon për larjen e enve në maqin -33%
Shampon për larjen e enve në maqin LERAPUR SMR 175 Koncentracioni: 0.2 - 0.6 % Te..
4.50€ 3.00€

Tigan AMT 28cm -7%
Tigan për pjekje Prodhuesi: AMT Gastroguss Dimenzionet: 24 x 4 cm Efikasiteti në:..
67.00€ 62.00€

Dorëz metali e shkurt për mishtore me siguri të lart për duarë Prodhues..
0.00€

Fshis dhe kaci me bisht Ngjyra: E kaltert Sasia: 1 Set ..
0.00€

Stabilizus i gazit Sasia: 1 cop ..
0.00€

Gyp për bombola te gazit ..
0.00€

Prerse e djathit (Tel) kaqkavallit ..
0.00€

Gota (Bakall) plastik për matjen me sasi Pesha: 3 L Sasia: 1 cop ..
0.00€

Tepsi për pizza Dimensioni: 24 / 2,5 cm ..
0.00€

Byk për tymosje (për terjen e pershutes dhe sugjukut) Tipi: 4-8 Pesha: 15kg ..
0.00€

Loading...